logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kluban Bothok
gestoofde gemengde groenten met gekruide kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 kousenband
6 takjes kangkung
100 gr tauge
1/2 kokosnoot, gerapst
750 ml water
3 eet lolie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
5 cm kencur
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 theel zout
2 theel palmsuiker
1/2 theel terasi/trasi

Cara membuat:
Snijd de kousenband in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 625 ml water en kook de kangkung voor 3 minuten en schep het uit de pan. Voeg dan de kousenband toe en kook het voor 5 minuten en schep het uit de pan. Blancheer de tauge en schep het uit de pan.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kokos toe en bak het geheel voor 10 minuten. Dan de rest van het water toevoegen en breng aan de kook en kook het voor 5 minuten.
Meng de groenten door elkaar en schep daarover de gekruide kokossaus en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 60 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158099