logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Cah Topacai
pittig gestoofd met rundvlees

Bahan-bahan;
ingrediënten:
200 gr topocai
1/2 ui
3 teentjes knoflook
3 gedroogde lomboks
1/2 rode paprika
100 gr rundvlees/ossenhaas
1 eetl oestersaus
1/4 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
50 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in de lengte in dunne reepjes. Snijd de knoflook in dunne plakjes en de lomboks i stukken. Snijd de paprika in stukjes en het vlees in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de lomboks voor 2 minuten, Voeg dan de paprika toe en bak deze zacht. Dan het vlees toevoegen en bak totdat het van keur verandert.
Dan de topocai toevoegen en meng goed. Vervolgens de oestersaus, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel gaar en totdat de saus is ingedikt. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 206 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44428447