logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tumis Terong Pipit
Roerbak van kleine aubergines met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kleine groene aubergines (terong pipit)
6 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
5 eetl. olie
3 salam blad
100 gr garnalen
1 theel. trasi bakar
2 eetl. tauco
1/2 theel. suiker
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes en snijd de lomboks in reepjes. Snijd de aubergines in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen, de salam, de trassie en de lomboks toe en bak het geheel nog 3 minuten door. Dan het zout, de sukker, de aubergines en de tauco toevoegen het geheel nog 5 minuten doorbakken

Add comment

Submit

who is online

We have 53 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422085