Roerbak van kleine aubergines met garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kleine groene aubergines (terong pipit)
6 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
5 eetl. olie
3 salam blad
100 gr garnalen
1 theel. trasi bakar
2 eetl. tauco
1/2 theel. suiker
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes en snijd de lomboks in reepjes. Snijd de aubergines in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen, de salam, de trassie en de lomboks toe en bak het geheel nog 3 minuten door. Dan het zout, de sukker, de aubergines en de tauco toevoegen het geheel nog 5 minuten doorbakken
ingrediënten:
100 gr kleine groene aubergines (terong pipit)
6 sjalotten
6 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3 groene lomboks
5 eetl. olie
3 salam blad
100 gr garnalen
1 theel. trasi bakar
2 eetl. tauco
1/2 theel. suiker
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes en snijd de lomboks in reepjes. Snijd de aubergines in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen, de salam, de trassie en de lomboks toe en bak het geheel nog 3 minuten door. Dan het zout, de sukker, de aubergines en de tauco toevoegen het geheel nog 5 minuten doorbakken