logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Carang mas
Gefrituurde zoete aardappel
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
525 gr zoete aardappel (ketela rambat)
olie
210 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Schil de "aardappelen" eerst en snijd deze dan in hele dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de reepjes goudbruin. Laat daarna uitlekken. Giet de olie uit de wok/wadjan en doe de reepjes weer terug in de wok/wadjan en voeg de suiker toe en bak dit totdat de suiker gesmolten is en goed vermengd is met de reepjes. Neem elke keer 1 eetl van de massa en druk dit op vetvrij papier plat tot een rond koekje.

Add comment

Submit

who is online

We have 315 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402356