logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sup Daging Tetelan Sawi Putih
rundvlees soep met kool

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rundvlees (borstlap)
1500 ml water
2 eetl olie
1/2 ui
5 teentjes knoflook
2 takjes selderij
200 gr Chinese kool
100 gr wortel
100 gr paddenstoelen
10 bakso sapi / gehaktballetjes
1 lente-ui
1 theel sesamolie
1 eetl vissaus
1/2 theel peper
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Hak de ui en de knoflook fijn. Snijd de selderij, de wortel en de kool in stukjes. Snijd de paddenstoelen in plakjes en de bakso in vieren. Snijd de lente-ui fijn.
Verhit in een pan het water samen met het vlees en kook dit gaar. Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de selderij voor 3 minuten. Voeg het dan toe aan de bouillon en meng goed.
Meng dan de kool, de wortel, de paddenstoelen, de bakso en de lente-ui erdoor en breng aan de kook. Dan de sesamolie, de vissaus, de peper, de palmsuiker en het zout toevoegen en kook het gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 139 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44157768