logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Telor Peniki
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
4 cm gember (jahe/djahé)
2 teentjes knoflook
3 uien
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
5 rode lomboks
zout naar smaak
3 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren in 8-10 minuten hard en pel deze daarna. Snijd de uien, de knoflook en de lomboks fijn. Rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien, de knoflook, de gember en het zout voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en als het kookt de eieren. Kaat het geheel nog 5 minuten zachtjes stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 237 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148034