Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
4 cm gember (jahe/djahé)
2 teentjes knoflook
3 uien
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
5 rode lomboks
zout naar smaak
3 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren in 8-10 minuten hard en pel deze daarna. Snijd de uien, de knoflook en de lomboks fijn. Rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien, de knoflook, de gember en het zout voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en als het kookt de eieren. Kaat het geheel nog 5 minuten zachtjes stoven.
ingrediënten:
8 eieren
4 cm gember (jahe/djahé)
2 teentjes knoflook
3 uien
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
5 rode lomboks
zout naar smaak
3 eetl olie
Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren in 8-10 minuten hard en pel deze daarna. Snijd de uien, de knoflook en de lomboks fijn. Rasp de gember. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de uien, de knoflook, de gember en het zout voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en als het kookt de eieren. Kaat het geheel nog 5 minuten zachtjes stoven.