logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Kimchi Kongnamul Guk
tauge soep met kimchi

ingrediënten:
1300 ml ansjovis bouillon (zie recept)
280 gr kongnamul (tauge)
230 gr gr kimchi
4 eetl kimchi sap
1 theel gochugaru (gedroogde gehakte rode lomboks)
2 theel guk ganjang (soja saus)
2 teentjes knoflook
1 lenteui
 
bereiding;
Maak de tauge schoon en snijd de kimchi in dunne reepjes. Hak de knoflook fijn en snijd de lenteui in stukjes. Voeg de kimchi, het kimchi sap, de gochugaru en de guk ganjang toe aan de bouillon en breng dit aan de kook en laat dit 5 minuten sudderen totdat de kimchi doorzichtig wordt. 
Voeg dan de tauge en de knoflook toe en kook dit zachtjes afgesloten voor 3 minuten. Voeg dan de lenteui toe en kook het geheel nog voor 1 minuut. serveer met een kom rijst.

Add comment

Submit

who is online

We have 82 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158058