logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gochujang Saewu Gui 
sate van pittige garnalen

Ingrediënten:
500 gr grote garnalen, schoongemaakt
2 eetl olie
5 teentes knoflook
1/2 citroen, sap
2 eetl Gochujang (rode peper pasta)
1/4 theel zout
sate stokjes
 
garnering:
takjes bieslook of lente-uitje, fijngesneden
 
Bereiding:
Hak de knoflook fijn en meng dit met de olie, het citroensap, de gochujang en het zout tot een marinade. Rijg de garnalen aan spiesjes en wrijf deze in met de marinade en laat dit tenminste 30 minuten intrekken.
Rooster vervolgens de garnalen boven een houtskoolvuurtje langzaam in 6 minuten gaar en besprenkel de garnalen tijdens het roosteren regelmatig met de marinade. Strooi de bieslook/lenteui erover en serveer.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 231 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158204