logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Khrung Keng Phet Deng
Rode currypasta
Ingrediënten:
8 rode lomboks
3 rode rawits
3 sjalotten
1 theel ketumbar
1 serehstengel
1 limoen
1/2 theel jinten
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1 theel trassi

Bereiding:
Rooster eerst de ketumbar droog in een koekepan en rasp de schil van de limoen totdat er 1 theel rasp is. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten fijn tot een pasta..

Add comment

Submit

who is online

We have 97 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158080