Tumis Kangkung 2
gekruide spinazie
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kangkung (anders spinazie)
5 teentjes knoflook
2 sjalotten
2 rode lombok
2 theel trassi
1 thee zout
1 lente-ui
125 ml water
4 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Hak de lente-uit grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knofloof, de lomboks en de trassi voor 3 minuten. Voeg dan de kangkung toe en bak dit voor 1 minuut. Dan het zout en het water toevoegen gevolgd door de lente uit en stoof de kangkung gaar.
Zoeken
Laatst gelezen
- Frikadel Smoor - gehaktballetjes
- Sambal goreng sayur
- Ayam Besengeh
- Abon Ikan Asin - gebakken gezouten vis
- Ikan goreng 2
- Kari Kambing - lamsvlees in een roomcurry
- Orak Arik Buncis Telor - roerbak van boontjes met ei
- Brokoli Balut Tepung Pedas - gefrituurde broccoli in een pittig jasje
- Kapsin Petai - gekruid varkensvlees met aardappel en petai bonen
- Ayam Goreng Jamur Mentega - kip met een boter-paddenstoelen saus
Recente Reacties
Cucur
2 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...