logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Kangkung 2
gekruide spinazie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kangkung (anders spinazie)
5 teentjes knoflook
2 sjalotten
2 rode lombok
2 theel trassi
1 thee zout
1 lente-ui
125 ml water
4 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Hak de lente-uit grof. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knofloof, de lomboks en de trassi voor 3 minuten. Voeg dan de kangkung toe en bak dit voor 1 minuut. Dan het zout en het water toevoegen gevolgd door de lente uit en stoof de kangkung gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 56 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158139