logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...

Gkai Kamin
Gegrilde kip


Ingrediënten:
1 kip
2 serehstengels
13 teentjes knoflook
2 theel zout
11 cm kunyit
1 theel witte peperkorels

Bereiding:
Wrijf of maal de sereh, de knoflook, het zout, de kunyit en de peperkorrels fijn tot een pasta. Snijd de kip doormidden en wrijf deze in met de pasta en laat het tenminste 4 uur marineren. Rooster vervolgens de kip langzaam boven een houtskoolvuurtje in 15 minuten goudbruin en gaar

Add comment

Submit

who is online

We have 201 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158204