logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Laab Neua
pikante vlees salade

Ingrediënten:

450 gr rosbeef
4 eetl nam pla (vissaus)
2 limoenen (sap)
6 sjalotten
2 eetl ketanmeel
1 lente-ui
1 cm laos
2 rode lomboks
5 takjes koriander

Garnering:
15 munt blaadjes
8 rode rawits

Bereiding:

Rooster de ketanmeel droog in een koekepan. Wrijf of maal de laos en de lomboks fijn tot een pasta. snijd de sjalotten en de lenteui fijn. Hak de koriander fijn. Hak de rosbeef fijn. Verhit een wok en bak hierin de rosbeef bruin en schep deze uit de pan. Meng hierdoor de ketanmeel, de lenteui, de koriander, de laos, de lomboks, de nam pla, de sjalotten en het limoensap. Snijd de rawits julienne en garneer samen met de munt het gerecht. Serveer hiermee groene geblancheerde groenten

Add comment

Submit

who is online

We have 256 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402313