logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Bok Choy - Paksoi - 蒜蓉小白菜
roerbak met knoflook en peper

Ingrediënten:
350 gr baby bok choy / Shanghai paksoi
1/2 theel zout
water

1 theel maizena
1/4 theel zout
1/4 theel palmsuiker
1 eetl water
5 teentjes knoflook
4 gedroogde lomboks
1 eetl olie

Bereiding:
Maak de paksoi schoon en snijd de harde onderkant eraf. Verhit in een pan voldoende water en breng het aan de kook. Voeg dan het zout en de paksoi toe en blancheer het voor 30 seconden. Giet af en spoel af met koud water.
Hak de knoflook en de lomboks fijn. Meng de maizena met het zout, de palmsuiker en het water.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks. Voeg dan de paksoi toe en roebak dit voor 20-30 seconden. Meng dan de maizena oplossing erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 46 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158099