logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 25 minutes ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 hours ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Liang Ban Fen Si - 凉拌粉丝
soun salade

Ingrediënten:
100 gr soun
1 wortel
1/2 komkommer
1 rode lombok
2 takjes koriander
water

Ingrediënten dressing:
4 teentjes knoflook
1 theel chili vlokken
1 theel sesamzaad, geroosterd
1 eetl lichte sojasaus
1 eetl zwarte rijstazijn
1/2 theel sesamolie
1/2 theel palmsuiker
1/8 theel zout
1 1/2 eetl olie

Bereiding:
Week de soun in water voor 10 minuten. Laat het daarna uitlekken en knip het in stukken. Verhit in een pan voldoende water en kook de soun voor 2 minuten en giet daarna af en zet apart.
Rasp de wortel en de komkommer. Snijd de lomboks fijn. Hak de knoflook fijn en meng het met de chili vlokken en het sesamzaad. Verhit in een pan de olie en voeg het toe aan de knoflook. Meng dan de soajasaus, de azijn, de sesamolie, het zout en de palmsuiker erdoor.
Meng in een kom de soun, de wortel, de komkommer, de lomboks en de koriander en schep de saus erover en meng. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 98 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44149152