logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Pare Pare
gevulde bitter komkommer

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 pare (bitter komkommers)
225 gr gehakt
3 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 eetl kecap asin
250 ml water
2 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Meng het gehakt met de sjalotten, de knoflook en de kecap. Snijd een uiteinde van de komkommer af en verwijder de zaadjes. Verhit in een pan water en kook de komkommers voor 10 minuten en laat deze daarna afkoelen. Vul de komkommers met het mengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de komkommers goudbruin. Voeg dan het water toe en laat de komkommers 35 minuten zachtjes afgesloten stoven/sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 122 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422177