logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Bulanglang
stoofpotje van groenten met tahu

Ingrediënten:
250 gr bayam/wilde spinazie/kangkung
125 gr courgette
125 gr tahu/tofu
50 gr fava bonen
100 gr pompoen
1 tomaat
1/2 ui
1 1/2 theel bagoong balayan (vervang anders door trassi of vissaus)
1/2 theel zout
250 ml water
olie

Bereiding:
Snijd de tahu in kleine blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de tahu bruin en zet apart. Snijd de ui in dunne reepjes, de tomaat in en de pompoen in blokjes. Snijd de courgette in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de ui, de tomaat, de balayan, de pompoen, de fava bonen en breng aan de kook.
Dan de tahu en de courgette toevoegen en meng goed en kook op laag vuur voor 10 minuten. Voeg dan de spinazie toe en kook nog zachtjes voor 3 minuten totdat alles gaar is geworden. Meng dan het zout erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 59 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44157791