Cah Hati Babi
kruidig gebakken lever
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr varkenslever
2 eetl kecap manis
1 theel peper
1/2 theel zout
100 ml water
100 gr Chinese bieslook
2 eetl olie / varkensvet
Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes
Taburan:
garnering:
4 eetl bawang goreng
1 theel peper
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. snijd de bieslook in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de lever, de kecap, de peper en het zout toe en meng goed. dan het water toevoegen en kook de lever gaar. Meng dan de bieslook erdoor.
Strooi de bawang goreng en de peper erover en serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Gado Gado - Gemengde groenten met pindasaus
- Nasi Goreng Seafood Jawa Timur - gebakken rijst met zeevruchten uit Oost-Java
- Rendang - rendang van rundvlees
- Terik Daging - rundvlees in een gekruide kokosmelksaus
- Udang masak bawang putih - gebakken pittige knoflook garnalen
- Kurmah - lamsvlees
- Sambal Buncis Telur Puyuh - pittige boontjes met eieren
- sateh gourih
- Rempah 2 - gekruide gehaktballetjes
- Bami Goreng Djawa - Javaans gebakken dunne mie met kip en garnalen
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...