logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Cah Hati Babi
kruidig gebakken lever

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr varkenslever
2 eetl kecap manis
1 theel peper
1/2 theel zout
100 ml water
100 gr Chinese bieslook
2 eetl olie / varkensvet

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
2 sjalotjes

Taburan:
garnering:
4 eetl bawang goreng
1 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. snijd de bieslook in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de lever, de kecap, de peper en het zout toe en meng goed. dan het water toevoegen en kook de lever gaar. Meng dan de bieslook erdoor.
Strooi de bawang goreng en de peper erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 54 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422298