logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Semur Daging Dengan Kentang 2

Bahan-bahan:
ingrdiënten:
450 gr. rundvlees,
1/2 theel. nootmuskaat,
8 aardappelen,
3 sjalotten
2 eetl. kecap manis
1/2 theel peper
olie
150 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen en het vlees in plakjes. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de aardappelschijfjes goudbruin en laat deze uitlekken op keukenpapier. Maak een marinade van de kecap, de peper en de nootmuskaat en laat het vlees hierin 30 minuten marineren. Verhit 2 eetl olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin voor 5 minuten. Voeg dan het water toe en laat het zachtjes stoven totdat het gaar is. Voeg dan de gebakken aardappelen toe en laat het geheel nog 5 minuten verder stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 299 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402356