Bahan-bahan:
ingrdiënten:
450 gr. rundvlees,
1/2 theel. nootmuskaat,
8 aardappelen,
3 sjalotten
2 eetl. kecap manis
1/2 theel peper
olie
150 ml water
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de aardappelen en het vlees in plakjes. Snijd de sjalotten fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en frituur de aardappelschijfjes goudbruin en laat deze uitlekken op keukenpapier. Maak een marinade van de kecap, de peper en de nootmuskaat en laat het vlees hierin 30 minuten marineren. Verhit 2 eetl olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin voor 5 minuten. Voeg dan het water toe en laat het zachtjes stoven totdat het gaar is. Voeg dan de gebakken aardappelen toe en laat het geheel nog 5 minuten verder stoven.