logo

Recente Reacties

Acar ketimoen
atjar van komkommer
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 komkommers
200 ml azijn
1 rode lombok
2 eetl suiker
1 ui
2 eetl olie
zout

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
4 kemirienoten
4 cm kunyit (kurkuma)
5 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Snijd eerst de ongeschilde komkommers in kleine stukjes. Bestrooi deze met zout en laat de komkommer uitlekken. Snijd de ui en de lombok fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de ui voor 2 minuten. Voeg dan de azijn, de suiker en de lombok toe en laat hetr even aan de kook komen. Dan de komkommer toevoegen en het geheel laten afkoelen.

Add comment

Submit

who is online

We have 148 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 43274982