logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Mireng Udang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr. garnalen,
100 gr. rijstemeel,
100 ml. water,
olie,
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
2 cm kunyit (kurkuma)
2 cm gember (jahe/djahé)
2 cm laos
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding::
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het meel met het water en de boemboe. Roer vervolgens de garnalen erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak steeds een eetl van het beslag bruin en knapperig

Add comment

Submit

who is online

We have 164 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422052