logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Rempejek udang
rijstemeelkoekjes van garnalen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr gekookte garnalen
150 ml kokosmelk
200 gr rijstemeel
zout naar smaak
olie

Haluskan:
boemboe:
2 sjalot
3 teentjes knoflook
1 lombok
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel peper
1 theel asem

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met het meel, het zout en de kokosmelk tot een beslag. Meng dan de garnalen erdoor. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van het beslag dunne ronde koekjes. Niet teveel beslag in een keer gebruiken

Add comment

Submit

who is online

We have 65 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422109