logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tempeh goreng campur

bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tempé
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 theel jahe/djahé
3 cm laos
2 salamblaadjes
1 theel trassie
60 gr ikan terie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempé in dobbelsteentjes, de sjalotten en de knoflook fijn. De lomboks in ringen snijden. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit daarin de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de trassie voor 2 minuten. Voeg dan de jahe, de laos, de salamblaadjes en fruit dit nog een minuut verder. Voeg dan de tempé toe en bak dit bruin. Meng de ikan terie er vervolgens doorheen en bak nog een paar minuten op.

Add comment

Submit

who is online

We have 75 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44157806