logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Asinan Bogor
Zoetzuur van gemengde groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:     
3 wortelen
2 komkommers
2 zoete aardappelen
200 gr papaya
2 bengkwang (yam beans)
6 witte-koolbladeren
100 ml witte azijn
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
100 gr gedroogde garnalen
500 ml gekookt water
5 rode lomboks
100 gr suiker

Taburan:
garnering:
7 eetl vers gebakken vliespinda's

Cara membuat:      
Bereiding:
Snijd de wortelen en de papaya julienne, de komkommer in plakjes, de kool in reepjes en de bengkwang en de aardappelen in blokjes. Week de garnalen voor 30 minuten in het water en laat het daarna uitlekken. Wrijf of maal de garnalen samen met de lomboks en de suiker fijn tot een pasta. Meng de paste met het weekwater, de azijn en het zout. Schep de groenten erdoor en laat dit 12 uur intrekken. Strooi de pinda's erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 98 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148171