logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Gulai Daun Singkong Tumbuk
gegrilde vis met cassavebladeren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr red snapper
125 gr cassave bladeren of anders spinazie
2 serehstengels, gekneusd
450 ml kokosmelk
2 cm laos, gekneusd

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
2 cm gember (jahe/djahé)
1/2 theel zout of naar smaak
1/2 theel palmsuiker, geraspt
1 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Grill de vis langzaam boven een houtskoolvuurtje voor 10 minuten. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng de boemboe erdoor. Dan de sereh en de laos toevoegen en dit 5 minuten laten sudderen. Vervolgens de vis en de cassave bladeren toevoegen en het geheel 15 minuten langzaam laten koken.

Add comment

Submit

who is online

We have 224 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148017