logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Ikan Goreng Kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 makrelen
3 cm kunyit (kurkuma)
zout naar smaak
1 theel water
2 eetl ketja manis
1 theel limoensap
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de kunyit fijn en meng dit met het water, de ketjap, de limoensap en het zout. Wrijf hiermee de vis in. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de vis goudbruin en gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 227 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402284