logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Pindang Kuning

bahan-bahan:
ingrediënten:
2 verse makrelen,
2 grote tomaten,
6 stengels selderij,
1 serehstengel, gekneusd
3 theel. asem,
4 cm gember (jahe/djahé,)
2 theel. zout,
2 eetl. olie.
1 citroen,(sap)
500 ml water

haluskan:
boemboe:
3 sjalotten,
6 teentjes knoflook,
4 cm laos
1/2 theel. kunir,

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met de asem en het zout. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de selderij fijn en de tomaat in partjes.. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de tomaten, het water, het citroensap, de sereh en de vis toe en stoof de vis zachtjes gaar. Voeg op het laatst de selderij toe.

Add comment

Submit

who is online

We have 122 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44147868