logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Pallumara
vis in een kruidige saus uit Sulawesi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr ikan bandeng (milkfish anders zalm)
3 kluwek noten
2 eetl asemwater
1/2 theel zout
1 theel peper
3 eetl olie
5 jeruk purut blaadjes
500 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 sereh
2 cm laos
3 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Week the kluwek in warm water en als deze zacht zijn pureer deze en meng het met het asemwater. Snijd de vis in stukken en marineer deze met het mengsel. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg dan de vis toe en meng. Dan het water, het zout en de peper toevoegen en stoof de vis langzaam gaar.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 34 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148053