Mujair Goreng Kering
droog gebakken tilapia
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 tilapia
1 limoen, sap
6 cm lengkuas/laos
olie
Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
1 eetl ketumbar
2 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en kerf de vis in. Rasp de laos. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de bumbu met het limoensap en de laos en marineer hiermee de vis voor tenminste 15 minuten.
Verhit in een pan olie en bak de vis bruin, gaar en wat droog.
Zoeken
Laatst gelezen
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Bawal Bakar Daun Kunyit - geroosterde gekruide botervis
- Tjarantjam - groenten in saus
- Sambal goreng hati ayam - gebakken kippenlevertjes
- Ansjovis bouillon 2 - met zeewier
- Yam ma muang - salade van groene mango's
- Besengek Telor - kruidige eierkoek
- Telor besengek - ingekookte eieren
- Lele Masak Rawit - pittig gebakken en gestoofde vis
- Urapan 1 - gemengde groenten met kokos
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...