Kue Lumpur
cakejes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bloem
300 gr aardappelpuree
100 gr palmsuiker
1 theel vanille
1 theel zout
1 eetl krenten/rozijnen
400 ml kokosmelk
3 eieren
2 eetl boter
Cara membuat:
bereiding:
Smelt de boter. Klop alle ingrediënten goed doorelkaar tot een homogene massa. Schep het mengsel op een bakplaat of in vormgevomde bakjes. Bak het mengsel in een voorverwarmde oven op 180gr in 20 minuten gaar. Laten afkoelen en snijd het daarna in stukken of serveer het apart (bakjes).
Zoeken
Laatst gelezen
- Ame Kumute - eieren in saus
- Pandan Chiffron Cake 2
- Udang Nanas 2 - steurgarnalen met ananas
- Halabos na Hipon - knoflookboter garnalen
- Rempah 2 - gekruide gehaktballetjes
- Cincang - Gestoofd gekruid varkensvlees
- Escabeche Lapu Lapu - gebakken vis in zoetzure saus
- Semur (Smoor) Daging Betawi - smoor/ stoof van rundvlees
- Botok Lamtoro Teri Asin - Gestoomd gekruid vis
- Botok Teri - vis met gekruide kokos
Recente Reacties
Cucur
2 days agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...