logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Bluder Sageru
zoete cake met palmwijn

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tarwemeel
500 ml sageru/saguweer/palmwijn
13 eieren
1/2 blikje gezoete gecondenseerde melk
50 gr melkpoeder
200 gr palmsuiker
250 ge boter
water

Cara membuat:
bereiding;
Klop de palmsuiker met de eiren op. Meng het meel met de palmwijn en kneed het. Voeg zoveel water toe dat het een homogeen deeg wordt. Meng vervolgens de melkpoeder, de boter en de gecondenseerde melk toe en kneed het. Dan het eiermengsel toevoegen en kneed het verder tot een homogeen deeg.
Vet een tulband in en voeg het deeg toe en laat het eerst 3 uur rijzen. Bak het daarna in een oven op 180gr gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 216 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158204