Bingka Telur
eier cake
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 eendeneieren
250 gr suiker
1/4 theel vanille
1/4 theel zout
300 ml santen cair (dunne kokosmelk)
100 gr bloem
1 eetl boter
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren, de suiker, de vanille en het zout op totdat het schuimt. Meng vervolgens de bloem en de santen erdoor totdat er een egale massa is. Vet met de boter een bakplaat in en giet de massa op de bakplaat. Bak het vervolgens in een oven op 180 gr voor 1 uur totdat het goudbruin en gaar is geworden. Laten afkoelen voor serveren
Zoeken
Laatst gelezen
- Lenko-Lenko-tahu en groenten in saus
- Lawar - Salade van sperziebonen en kip
- Ikan Mas Bumbu Kuning - gebakken karper met gekruide saus
- Tumis Daging Kentang - roerbak van aardappel en gehakt
- Sateh Babi 2
- Ayam Bumbu Rujak Dua - in gekruide kokosmelk gestoofde kip
- Daging Kelem - gebakken gekruid rundvlees
- Sambal Goreng Daging Asem Pedis - pittig rundvlees
- Sambal Embe - sambal rawit uit Bali
- Gangan Daun Mengkudu - Red snapper in gekruide kokosmelksaus
Recente Reacties
Daging smoor - Gestoofd rundvlees
1 month agoKecap vergeten? Te weinig?Cucur
2 months agobij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 months agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
2 months agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
2 months agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...