Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mihoen
200 gr kipfilet
200 gr garnalen
4 teentjes knoflook
3 sjalotten
1 prei
100 gr peultjes
1 paksoy
peper en zout naar smaak
100 ml olie
1 bos selderij
2 eetl ketjap manis
Cara membuat:
bereiding:
Kook de mihoen gaar in ruim kokend water met 1 eetlepel zout. Giet vervolgens de mihoen af en roere de helft de olie er doorheen. Laat dan de minhoen afkoelen. Snijd de kipfilet in kleine blokjes, de prei en de paksoy in fijne reepjes. Hak dan de selderij fijn. Vervolgens de konflook en de sjalotten fijnsnipperen en fruit deze in een wok/wadjan met wat olie.
Voeg de kipfilet toe en laat dit even doorbaken samen met de fijngesneden prei. Voeg dan de peultjes toe en daarna de paksoy en de mie. Even doorbakken. Op smaak brengen met de ketjap, peper en zout. Voeg als laatste de garnalen en de gehakte selderij toe.
ingrediënten:
500 gr mihoen
200 gr kipfilet
200 gr garnalen
4 teentjes knoflook
3 sjalotten
1 prei
100 gr peultjes
1 paksoy
peper en zout naar smaak
100 ml olie
1 bos selderij
2 eetl ketjap manis
Cara membuat:
bereiding:
Kook de mihoen gaar in ruim kokend water met 1 eetlepel zout. Giet vervolgens de mihoen af en roere de helft de olie er doorheen. Laat dan de minhoen afkoelen. Snijd de kipfilet in kleine blokjes, de prei en de paksoy in fijne reepjes. Hak dan de selderij fijn. Vervolgens de konflook en de sjalotten fijnsnipperen en fruit deze in een wok/wadjan met wat olie.
Voeg de kipfilet toe en laat dit even doorbaken samen met de fijngesneden prei. Voeg dan de peultjes toe en daarna de paksoy en de mie. Even doorbakken. Op smaak brengen met de ketjap, peper en zout. Voeg als laatste de garnalen en de gehakte selderij toe.