logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...

Getuk Lindri 2
Cassave-kokos cake


Bahan-bahan:
Ingredienten:
1000 gr cassave
200 gr suiker
1/2 theel vanille
225 gr gerapste kokos
1 theel zout
100 ml water
1 theel kleurstof

Cara membuat:
Meng de kokos met het zout en stoom deze gaar. Stoom de cassave gaar, schil deze en stamp deze fijn samen met het water en de kleurstof. Vorm hier van de cakejes en bestrooi deze met de kokos. Laten afkoelen en serveer.




Add comment

Submit

who is online

We have 171 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422052