Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 rode lomboks
7 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 cm laos
1 serehstengel
2 theel asem
4 eetl water
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 eetl olie
2 theel trassi
Cara membuat:
Wrijf of maal de ingrediënten, behalve de olie en de kokosmelk, fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en stoof het geheel zachtjes totdat de olie vrijkomt.
ingrediënten:
10 rode lomboks
7 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 cm laos
1 serehstengel
2 theel asem
4 eetl water
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 eetl olie
2 theel trassi
Cara membuat:
Wrijf of maal de ingrediënten, behalve de olie en de kokosmelk, fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en stoof het geheel zachtjes totdat de olie vrijkomt.