logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sambal Malakka
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 rode lomboks
7 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 cm laos
1 serehstengel
2 theel asem
4 eetl water
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
4 eetl olie
2 theel trassi

Cara membuat:
Wrijf of maal de ingrediënten, behalve de olie en de kokosmelk, fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en stoof het geheel zachtjes totdat de olie vrijkomt.

Add comment

Submit

who is online

We have 133 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422177