logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis pepaya muda kekil
gebakken en gestoofde papaya

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr papaya
200 gr kikil, gekookt
2 salam blaadjes
1 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel suiker
200 ml kippenbouillon
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode uien
3 teentjes knoflook
2 cm kunyit, geroosterd
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding;
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de papaya in dunne reepjes en de kikil in kleine blokjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat het geheel zachtjes stoven totdat alles gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 64 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44157806