logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Sayur Masak Jamur
gemengde groenten met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr bloemkool roosjes
100 gr champignons
3 bakso ikan / visballetjes
100 gr erwten
4 teentjes knoflook
2 groene lomboks
2 eetl oestersaus
1/2 theel zout
1/4 theel peper
250 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 eetl maizena + 1 eetl water
1 theel sesam olie
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de champignons en de bakso. Snijd de knoflook fijn en de lomboks in schuine plakje. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook met de lomboks voor 2 minuten. Dan de champignons, de bloemkool, de bakso en de erwten toevoegen en bak deze zacht. Dan de oestersaus, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillom toevoegen en breng aan de kook. Meng de opgeloste maizena erdoor en kook totdat de saus zich verdikt. Dan de sesamolie erdoor mengen en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 130 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148200