logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Tumis Buncis
gestoofde sperziebonen
Bahan-bahan;
ingrediënten;
250 gr sperziebonen
1 eetl olie
2 uien
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 rode lombok
2 salamblad
zout naar smaak
peper naar smaak

Haluskan;
boemboe:
3 teentjes knoflook
1 theel trassie
3 cm laos
1 theel gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sperziebonen in schuine stukken evenals de lombok. Snijd de uien in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Dan de uien en 1 eetl kokosmelk toevoegen en het geheel zacht laten bakken totdat de uien zacht zijn geworden. Dan de overige ingrediënten toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 101 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44147922