Tumis Buncis Daging Cincang
roerbak van haricot verts met gehakt
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr haricot verts
100 gr rundergehakt
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 eetl kecap asin
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
3 lente-ui
1/2 eetl sesam olie
1/2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lente-ui in stukjes van 2 cm. Snijd de boontjes in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de olie samen met de sesam olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit al roerend rul.
Dan de boontjes, de peper, de palmsuiker en de kecaps toevoegen en bak de boontjes al roerend voor 3 minuten.
Voeg dan de lente-ui toe en bak het voor 1 minuut en serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Babi Taoco - gebakken varkensvlees
- Rempah 2 - gekruide gehaktballetjes
- Ayam Panggang Riau - geroosterde kip
- Babi Kecap Bali
- Dalca - stoofpotje van rundvlees met groenten uit Aceh/Atjeh
- Bumbu Dasar Merah - Basis bumbu lembaran
- Ikan Nila Goreng Lengkuas - gebakken vis met laos
- Ayam Masak Kemirie - pittige kip met kemirie
- Sayur Nangka Kapau - gestoofde gekruide nangka met groenten
- Kai Pad Ped - kip in kruidige saus
Recente Reacties
Sambal Miso
6 days agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
2 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
3 weeks agoBiefstuk werkt prima.Ayam paniki - een wat hete kip
2 months agoValt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...