logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Tumis Buncis Daging Cincang
roerbak van haricot verts met gehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr haricot verts
100 gr rundergehakt
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 eetl kecap asin
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
3 lente-ui
1/2 eetl sesam olie
1/2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lente-ui in stukjes van 2 cm. Snijd de boontjes in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de olie samen met de sesam olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit al roerend rul.
Dan de boontjes, de peper, de palmsuiker en de kecaps toevoegen en bak de boontjes al roerend voor 3 minuten.
Voeg dan de lente-ui toe en bak het voor 1 minuut en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 83 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148104