gestoofde bonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr witte bonen
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 rode lombok (Spaanse peper)
1 groene Lomnok (Spaanse peper)
1 theel trassie
2 uitgeperste limoenen
zout
1 eetl ketjap manis
2 eetl olie
300 ml water
Cara Membuat:
bereiding:
Laat de witte bonen een nacht in ruim water weken en haal vervolgens de velletjes er af.
Snijd de sjalotten, de knoflook en de pepers fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de net fijngesneden ingrediënten met de trassie voor 2 minuten.
Voeg dan het water toe en de gepelde witte bonen. Voeg zout naar smaak en het limoensap toe en laat de bonen gaar stoven. Voor het serven de ketjap toevoegen en goed roeren.
ingrediënten:
250 gr witte bonen
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 rode lombok (Spaanse peper)
1 groene Lomnok (Spaanse peper)
1 theel trassie
2 uitgeperste limoenen
zout
1 eetl ketjap manis
2 eetl olie
300 ml water
Cara Membuat:
bereiding:
Laat de witte bonen een nacht in ruim water weken en haal vervolgens de velletjes er af.
Snijd de sjalotten, de knoflook en de pepers fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de net fijngesneden ingrediënten met de trassie voor 2 minuten.
Voeg dan het water toe en de gepelde witte bonen. Voeg zout naar smaak en het limoensap toe en laat de bonen gaar stoven. Voor het serven de ketjap toevoegen en goed roeren.