logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Masak katjang
gestoofde bonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr witte bonen
3 sjalotten
2 teentjes knoflook
1 rode lombok (Spaanse peper)
1 groene Lomnok (Spaanse peper)
1 theel trassie
2 uitgeperste limoenen
zout
1 eetl ketjap manis
2 eetl olie
300 ml water

Cara Membuat:
bereiding:
Laat de witte bonen een nacht in ruim water weken en haal vervolgens de velletjes er af.
Snijd de sjalotten, de knoflook en de pepers fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de net fijngesneden ingrediënten met de trassie voor 2 minuten.
Voeg dan het water toe en de gepelde witte bonen. Voeg zout naar smaak en het limoensap toe en laat de bonen gaar stoven. Voor het serven de ketjap toevoegen en goed roeren.

Add comment

Submit

who is online

We have 113 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44147940