logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 59 minutes ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 4 hours ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Telur Ceplok Aroma Serai
gekruide roerei met citroengras
Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 salam blad
3 serai/sereh/citroengras
3 groene lomboks
1 tomaat
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren op. Verhit in een pan wat olie en bak de eieren en zet apart.
Snijd de salotjes, de knoflook en de serai fijn. Snijd de tomaat in kleine blokjes en de lomboks in reepjes.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de salam en de serai voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat en de lomboks toe en bak het zacht.
Vervolgens de eieren, de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Dan het water toevoegen en bak het al roerend totdat het geabosrbeerd is. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 243 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44149230