logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Tahu Taoco
tahoe gerecht
Bahan-bahan:
Ingredienten:
2 blokken tahu/tofu
2,5 theel asem
1 blik rebung (bamboespruiten)
50 gr. taoco
2 eetl ketjap manis
50 gr. petehbonen
3 teentjes knoflook
4 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de tahu in met de asem en laat dit 15 minuten staan. Snijd dan de tahu in dobbelsteentjes. Snijd de prei en knoflook fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak daarin de tahu, de knoflook, de prei en de bambu. Voeg de pethebonen en de taoco toe met de ketjap en laat dit nog even doorbakken. Bestrooi het gerecht met bawang goreng voor het serveren.

Add comment

Submit

who is online

We have 132 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44402012