Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 blok tempé
2,5 cm kencur
3 lente-suitjes
250 gr. bloem
6 teentjes knoflook
200 ml. water
2 theel ketumbar
olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempé in 1 cm dikke plakjes. Wrijf of maal de ketumbar, de knoflook en de kencur fijn tot een boemboe. Meng de boemboe met de bloem, de fijngesneden bosuitjes, zout naar smaak en het water tot een glad beslag. Wentel de plakjes tempé door het beslag. Verhit in een wok/wadjan olie en frituur de plakjes tempé
Ingredienten:
1 blok tempé
2,5 cm kencur
3 lente-suitjes
250 gr. bloem
6 teentjes knoflook
200 ml. water
2 theel ketumbar
olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempé in 1 cm dikke plakjes. Wrijf of maal de ketumbar, de knoflook en de kencur fijn tot een boemboe. Meng de boemboe met de bloem, de fijngesneden bosuitjes, zout naar smaak en het water tot een glad beslag. Wentel de plakjes tempé door het beslag. Verhit in een wok/wadjan olie en frituur de plakjes tempé