logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 2 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Gamjachae bokkeum
aardappel reepjes (banchan)

ingrediënten:
1 aardappel
2 champignons
1/2 ui
2 teentjes knoflook
2 eetl olie
4 eetl water
1/2 theel zout
1 eetl sesam olie
 
garnering:
1/2 rode peper
1/2 bosuitje
 
bereiding:
Schil de aardappel en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de champginons en ui in dunne plakjes en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de aardappel voor 1 minuut. Voeg dan het water toe en stoof het voor 5 minuten. Voeg dan de knoflook en de champignons toe en bak dit op hoog vuur totdaat de aardappel gaar is. Meng het zout en de sesam olie er door.
Garneer het met in dunne reepjes gesneden rode peper en bosui.

Add comment

Submit

who is online

We have 42 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44158040