logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sigeumchi namul
spinazie (banchan)

ingrediënten:
250 gr spinazie
water
1 theel zout
2 teentjes knoflook
1 lenteui
1 eetl sojasaus
1/2 theel sasame olie
1/2 eetl sesam zaad
 
bereiding;
Maak de spinazie schoon. Verhit in een pan het water met het zout en blancheerde spinazie voor 30 seconden. Giet daarna af het spoel het met koud water en laat het uitlekken
Hak de knoflook fijn en snijd de lenteui fijn. Meng de knofloof met de lenteuit, de sojasaus en de sesema olie. Meng de saus met de spinazie en schep dit op een bord. 
Verhit een pan en rooster de sesam zaad. Sprenkel dit over de spinazie en serveer.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 120 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422028