logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Kongnamul muchim 
gekruide tauge

Ingrediënten:
450 gr tauge
1 lenteui
4 teentjes knoflook
1 eetl sesam olie
1 theel sesam zaad
1/2 theel peper
1/2 theel zout
water
 
voor pittige versie:
2 theel gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl kecap
 
Bereiding:
Was de tauge grondig. Verhit in een pan 250 ml water met het zout en de tauge en kook de tauge voor 7 minuten. Deksel op de pan laten. Giet af en koel de tauge snel af. Hak de knoflook en de lenteui fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en serveer.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 94 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148171