logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 hour ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 4 hours ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Maeun gyeranjjim
pittige eieren (banchan)

ingrediënten:
3 eieren
125 ml water
1 1/2 eetle soja saus
2 theel rode peper vlokken
2 bosuitjes
1/2 eetl sesam zaad, geroosterd
1-2 theel sesam olie
 
bereiding:
Hak de bosuitjes fijn. Klop de eieren in een kom op samen met de sojasaus, de peper vlokken, de bosuitjes en het sesam zaad. Stoom dit vervolgens in 15 minuten gaar en besprenkel het met de sesam olie en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 77 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44149341