eend in een pittige curry
Ingrediënten:
1 geroosterde eend
300 gr ananas
2 tomaten
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
50 gr rode currypasta (zie recept)
200 ml dunne kokosmelk (santen asli)
100 gr groene erwtaubergines
4 citroenblaadjes
3 eetlepels vissaus (nam pla)
1 theel suiker
Garnering:
4 groene rawits
enkele takjes citroenbasilicum
Bereiding:
Snijd de eend in stukken, de ananas in stukjes evenals de tomaten. Verhit in een wok/wadjan de dikke kokosmelk en voeg daar de currypasta aan toe. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en het geheel 10 minuten zachtjes laten sudderen. Snijd ondertussen de rawits in reepjes en strooi dit samen met de basilicumblaadjes over het gerecht.
1 geroosterde eend
300 gr ananas
2 tomaten
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
50 gr rode currypasta (zie recept)
200 ml dunne kokosmelk (santen asli)
100 gr groene erwtaubergines
4 citroenblaadjes
3 eetlepels vissaus (nam pla)
1 theel suiker
Garnering:
4 groene rawits
enkele takjes citroenbasilicum
Bereiding:
Snijd de eend in stukken, de ananas in stukjes evenals de tomaten. Verhit in een wok/wadjan de dikke kokosmelk en voeg daar de currypasta aan toe. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en het geheel 10 minuten zachtjes laten sudderen. Snijd ondertussen de rawits in reepjes en strooi dit samen met de basilicumblaadjes over het gerecht.