logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Pa Pad Porng Kar Ree
vis en celery curry
Ingrediënten:
4 witte vis steaks
1 theel curry/kerrie poeder
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
1 ei
1 sjalot
1 steel celery
4 teentjes knoflook
4 eetl kecap asin
1 theel palmsuiker

Bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook fijn en de celery in kleine stukjes. Verhit in een wok de olie en bak de vissteaks goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een wok 2 eetl olie en bak de knoflook en de sjalot voor 30 seconden. Voeg het ei en de curry/kerrie poeder toe en meng all overige ingrediënten erdoor en bak voor 30 seconden. Giet de saus over de vis en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 69 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422154