vis en celery curry
Ingrediënten:
4 witte vis steaks
1 theel curry/kerrie poeder
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
1 ei
1 sjalot
1 steel celery
4 teentjes knoflook
4 eetl kecap asin
1 theel palmsuiker
Bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook fijn en de celery in kleine stukjes. Verhit in een wok de olie en bak de vissteaks goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een wok 2 eetl olie en bak de knoflook en de sjalot voor 30 seconden. Voeg het ei en de curry/kerrie poeder toe en meng all overige ingrediënten erdoor en bak voor 30 seconden. Giet de saus over de vis en serveer.
4 witte vis steaks
1 theel curry/kerrie poeder
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
1 ei
1 sjalot
1 steel celery
4 teentjes knoflook
4 eetl kecap asin
1 theel palmsuiker
Bereiding:
Snijd de sjalot en de knoflook fijn en de celery in kleine stukjes. Verhit in een wok de olie en bak de vissteaks goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Verhit in een wok 2 eetl olie en bak de knoflook en de sjalot voor 30 seconden. Voeg het ei en de curry/kerrie poeder toe en meng all overige ingrediënten erdoor en bak voor 30 seconden. Giet de saus over de vis en serveer.