logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...

Koa Powd Tod
Maiskoekjes


Ingrediënten:
100 gr mais
1 eetl maizena
1 eetl bloem
1 eetl tapioca
125 ml water
1 theel zout
1 theel peper
olie

Bereiding:
Meng de maizena, de bloem en de tapioca aan met het water en maak hiervan een beslag. Meng dan het zout, de peper en de mais erdoor. Verhit in een wok de olie en bak telkens 1 eetl van het mengsel platgedrukt in 2 minuten goudbruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 83 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44422326