logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 6 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 2 months ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Ayam Semur Jawa
kip in saus

Bahan-bahan;
ingrediënten:
1 kip
4 uien
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 eetl kecap manis
1 limoen (sap)
3 kruidnagelen
250 ml kippenbouillon (zie recept)
zout naar smaak
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in stukken. Snijd de uien de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne ringetjes. Wrijf de kip in met het limoensap en de kecap. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip goudbruin. Voeg dan de overige ingrediënten toe en laat het geheel 30 minuten zachtjes afgesloten sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 85 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44148104